Terapi

Psykologgården i Annisse

Arbejdsområder

Vi er et professionelt netværk bestående af universitetsuddannede psykologer, psykoterapeut - medlem af psykoterapeutforeningen og speciallæge i arbejdsmedicin.

 

Vi arbejder med en lang række metoder: krisestøtte, heling af traumer, supervision af ledere, medarbejdere i teams eller enkeltvis, coaching og samtaleterapi.

 

Vælg arbejdsområde for information:

Terapi

Vi fødes med forskellige muligheder for at klare livets udfordringer og vilkår. Disse danner grundlaget for hvordan vi formes af og udformer vores tilværelse. Således kan gamle mønstre og traumer vise sig som nutidige blokeringer eller fastholdte måder at forholde sig til tilværelsen på. Den slags blokeringer forhindrer os i at få kontakt til vores indre ressourcer.

 

Vi kan som terapeuter være med til at fremme vækst ved at hjælpe den enkelte til at forstå sig selv bedre, acceptere sig selv mere realistisk og blive bedre til at tage ansvar. Dette giver mulighed for bedre kontakt med egne følelser og værdier og giver nye valgmuligheder og større livsglæde.

 

Den terapeutiske proces åbner for nye muligheder i forhold til relationer, til arbejde og til livet i det hele taget.

 

Vi tilbyder:

  • Individuel terapi

Vi arbejder både med langvarige menneskelige udviklingsprocesser og kortere mere fokuserede forløb omkring konkrete problemstillinger.

Vi arbejder ud fra forskellige psykologiske og kropsterapeutiske retninger, og vi rummer et bredt spektrum af teoretiske og metodiske tilgange og har alle en langvarig og bred klinisk erfaring og kompetance.

Vi har en terapeutisk bredde, der strækker sig over eksistentiel, psykodynamisk, kognitiv, systemisk og narrativ terapi, med fokus på kontakt og relation.

I den terapeutiske proces tager vi udgangspunkt i det enkelte menneskes oplevelse af sin egen situation og metoden vil forme sig derefter.

 

  • Parterapi

 

  • Naturassisteret terapi

Benytter naturen som rum for udviklings- og forandringsprocesser på individ-, gruppe-, og organisationsniveau.

Karen Bering: 2984 7286

Noomi Katz-Kolberg 5070 1802

Hans Klausen: 2346 6074

Psykologgården i Annisse, Præstevej 99, 3200 Helsinge

Copyright © All Rights Reserved