Stress

Psykologgården i Annisse

Arbejdsområder

Vi er et professionelt netværk bestående af universitetsuddannede psykologer, psykoterapeut - medlem af psykoterapeutforeningen og speciallæge i arbejdsmedicin.

 

Vi arbejder med en lang række metoder: krisestøtte, heling af traumer, supervision af ledere, medarbejdere i teams eller enkeltvis, coaching og samtaleterapi.

 

Vælg arbejdsområde for information:

Stress

Stress er en normal menneskelig reaktion p en ubalance, hvor kravene til den enkelte overstiger de resurser, der er til rådighed. Stresssymptomer er udbredte på danske arbejdspladser og har en når sammenhæng med dårlig trivsel, forringet produktivitet og øget fravær. Stress er et problem både for den enkelte og for arbejdspladsen. Det er nødvendigt at kunne støtte og behandle den enkelte, som er ramt af stress og det er nødvendigt at arbejde med de forhold i organisationen, som er belastende med risiko for at udløse stress. Ledelsen og det sociale netværk med kollegagruppen har en central rolle i forebyggelse af stress.

 

Vi tilbyder:

  • individuelle terapiforløb med stressramte
  • foredrag/temadage om stress og stressforebyggelse, hvor vi i samarbejde med arbejdspladsen tilrettelægger et forløb tilpasset arbejdspladsens særlige forhold
  • temadage, for medarbejdergrupper med fokus på gruppens funktion i stressforebyggelse
  • supervision af ledere: Hvordan hÂndtere stressreaktioner hos medarbejder? Hvordan bliver vi bedre til at lokalisere og forebygge stressfremkaldende forhold i vores organisation? Hvordan kan vi som ledere selv undgå at blive ramt af stress?

Karen Bering: 2984 7286

Noomi Katz-Kolberg 5070 1802

Hans Klausen: 2346 6074

Psykologgården i Annisse, Præstevej 99, 3200 Helsinge

Copyright © All Rights Reserved