Aktiviteter

Psykologgården i Annisse

Igangværende aktiviteter på Psykologgården i Annisse

 

Fra 1.1 2012 har Karen Bering overenskomst med sygesikringen og modtager derfor også klienter henvist fra egen læge, der opfylder overenskomstens kriterier.

 

Åndehullet:

Karen Bering og Eva Gudmand-Højer laver et udviklingsrum for behandlere, læger, psykologer og psykoterapeuter, hvor de har mulighed for at arbejde med sig selv, og finde næring og inspiration. Vi arbejder med meditation, kunstterapi og inddrager naturen som helingsrum. Gruppen er startet september 2009 og lever fortsat i bedste velgående, nu alene med Eva Gudmand-Høyer som terapeut. Interesserede kan kontakte psykolog Eva Gudmand-Høyer på 21520295.

 

Halsnæs Kommune:

Arbejdsmediciner Hans Klausen er konsulent i forhold til komplicerede, langvarige sygemeldinger.

 

Supervisionsgrupper af praktiserende læger:

Gennem mere end 27 år har Karen Bering superviseret praktiserende læger. Aktuelt arbejder 3 grupper på Psykologgården med Karen Bering.

 

Supervisionsgrupper for psykologer.

Aktuelt arbejder 1 gruppe.

 

Psyke-soma udviklingsgrupper:

Gennem små 20 år har Karen Bering arbejdet med udviklingsgrupper med overvejende praktiserende læger, men også psykologer, psykiatere og psykoterapeuter. Grupperne udforsker kropslige- følelsesmæssige og bevidsthedsmæssige tilstande både i teori og praksis. En række terapeutiske teknikker demonstreres og trænes, ligesom meditation er et fast grundelement.

 

 

Psykologgårdens terapeuter arbejder alle med individualterapi og parterapi udover de nævnte aktiviteter.

Karen Bering: 2984 7286

Noomi Katz-Kolberg 5070 1802

Hans Klausen: 2346 6074

Psykologgården i Annisse, Præstevej 99, 3200 Helsinge

Copyright © All Rights Reserved